Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2021

 Οι πέντε πρώτες συναντήσεις του ομίλου μουσικής πραγματοποιήθηκαν μέσα στον Οκτώμβριο μέσα σε κλίμα χαράς και δημιουργικότητας. Σε κάθε συνάντηση ξεκινάμε με τη ρουτίνα συγκέντρωσης και ενδυνάμωσης του σώματος με μουσική υπόκρουση επιλεγμένες κινηματογραφικές μελωδίες, Στη συνέχεια γίνονται ασκήσεις διαφραγματικής αναπνοής και μετά συνεχίζουμε με την εκμάθηση μεταλλοφώνου. 


Ο μήνας έκλεισε με τη συμμετοχή του ομίλου στις εκδηλώσεις του σχολείου για την γιορτή της 28 Οκτωμβρίου, όπου τραγούδησε στον αύλειο χώρο του σχολείο, τηρώντας τις προβλεπόμενες αποστάσεις και φορώντας μάσκα,  τον Εθνικό ύμνο(έπαρση σημαίας), το τραγούδι - Μελαχροινέ Ναπολιτάνο- , το χορικό - Ένα το χελιδόνι - με σόλο τους μαθητές Δήμο Δημόπουλο, Κωνσταντίνο Πανταζίδη και Ηρώ Μήτσανα και έκλεισε με το Χασάπικο 40 το οποίο παράλληλα με το τραγούδι χόρευε και έκανε κινήσεις που εξέφραζαν τους στίχους του τραγουδιού.









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 O  όμιλος μουσικής ξεκίνησε το ταξίδι του και φέτος με την τελετή βράβευσης  στην αίθουσα  τελετών του Αριστοτέλειου πανεπιστημίου Θεσσαλον...